Verenigingen

Bunker

Wie is de Bunker?

Bunker, dat ben jij! Want jouw komst, jouw enthousiasme en jouw inbreng zijn onmisbaar om Bunker te laten zijn waarvoor het bedoeld is: een avond met een open sfeer, een opbouwend karakter en genoeg ruimte voor ontspanning.

Open: Bunker staat open voor al jouw levensvragen. Door middel van bezinning en gesprekken willen we nadenken over deze vragen. Bunker staat open voor iedereen. Niet je kerkelijke achtergrond maar het geloof in Jezus Christus staat centraal. Neem dan ook vooral al je vrienden mee!!! Met Bunker willen we een eenheid zijn. Onder begeleiding van enkele muzikale talenten zingen wij psalmen, liederen en gezangen.

Opbouwend: Naast open is Bunker ook opbouwend. We willen op de thema-avonden nadenken over allerlei thema’s waar we als jongeren veel mee te maken hebben. Seksualiteit en andere religies zijn hier wat voorbeelden van. Door met elkaar over deze thema’s na te denken en te lezen wat de Bijbel ons hierover te zeggen heeft kunnen we onze mening vormen of versterken.

Ontspanning: Na een drukke week is het ook lekker om te kunnen relaxen. Ook dit is een belangrijk onderdeel van Bunker  Op de ontspannende avonden kunnen liefhebbers zich uitleven op de tafeltennistafel, dart-boards en vele andere spellen. De wat minder actieve mensen kunnen onder het genot van wat koek en zopie bijpraten, zingen. En… er worden ook speciale avonden georganiseerd waarop we een hapje gaan eten, gaan zaalvoetballen en nog veel meer.

Wanneer mag je naar de Bunker?  Alle tieners die in de derde klas van de middelbare school zitten en tieners die al hoger zitten zijn welkom op de Bunker-avonden.

De Bunker wordt vormgegeven door:

  • Beheerder Oude School: Bert Wichers  0348-502213
  • Voorzitter: Carolien van den Boogert 06-38048026
  • Secretaresse: Hilde Zwanenburg - 06-50996695
  • De overige commissieleden: Wieneke Baak, Bauke Huijser jr., Bas Verburg, Jeannette Verburg en Marinka Zwanenburg

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Abonneren op deze agenda


Bron: https://www.hervormdwaarder.nl/bunker