Gemeenteweekend 2019

09 september 2019

Wat bijzonder dat we deze traditie al járen mogen hebben in onze gemeente. Een dag met jong en oud ontspannen met elkaar samen zijn. Elkaar ontmoeten en leren kennen, om een band samen te kunnen opbouwen om zo een levende gemeente van God te kunnen zijn.

Vrijdagavond 20 september:

19:45 uur - Heleen van den Berg komt vertellen over haar werk in Libanon

De avond zal gehouden worden in de Oude School en om 19:30 staat de koffie klaar!

Zaterdag 21 september

15:00  Actief met jong en oud in gymzalen 'de kuil' in Bodegraven

Er zijn 2 gymzalen afgehuurd in 'de Kuil' in Bodegraven. (Sportlaan 1) Hier kunt u aan verschillende sport en spellen mee doen. Voor jong en ouder! Voor de allerkleinsten is er een grote hoeveelheid duplo aanwezig! U kunt met eigen vervoer naar Bodegraven komen. De zaal is vanaf 15.00uur open. Denkt u aan uw kleding en schoenen? (witte zool of blote voeten)

15:00 Senioren middag met bingo en andere gezelschapspellen

Voor de senioren hebben we dit jaar weer een gezellige middag in de Oude School georganiseerd. Een gezellige middag met bingo en andere spellen dicht bij huis. En natuurlijk ontbreekt het niet aan een heerlijke versnapering.

17.00 BBQ bij de oude school

De jaarlijkse BBQ bij de Oude School. Heeft u een allergie waar we rekening mee kunnen houden? Laat het ons dan even weten! Opgeven niet verplicht. Allen van harte welkom!

We willen deze maaltijd met elkaar beëindigen met een Sing-in, door met elkaar liederen te zingen om God te loven en te prijzen.

19:30 Lasergamen met 12+

We gaan lasergamen met 12+. We willen 19.30uur echt vertrekken dus zorg dat je op tijd bent! Opgeven is wel verplicht ivm huur van de lasergame! Opgeven kan t/m 1 september bij Arinda Treur via 0612288615

Ps. Om de onkosten van deze dagen te dekken staat er een fooienpot in de Oude School. We hopen op jullie bijdrage!

Zondag 22 september

20:00 Preek bespreking

Preek bespreking in de Oude School van de preek uit de ochtenddienst.Terug


Bron: https://www.hervormdwaarder.nl/nieuws+en+overdenking/11414/Gemeenteweekend-2019.html