Kerstliederen en psalmen op kerstavond 24 december

21 december 2020

Ergens in ons land ontstond het initiatief om op donderdagavond 24 december vanuit zoveel mogelijk voordeuren het ‘Ere zij God’ te laten klinken. Met de bedoeling om in moeilijke tijden elkaar te wijzen op de vrede die op de aarde is gebracht door de komst van Jezus Christus.

Onze gemeente wil graag bij dit initiatief aansluiten en OBK de ruimte geven om dit prachtige lied op de avond dat de kerkbode uitkomt te laten horen vanaf de toren van de kerk. Om 21:00 uur zal het lied vanaf de kerktoren worden gespeeld. Wanneer u in de buurt van de kerk woont kunt u buiten op straat meezingen.

Daarbij aansluitend ontstond tevens het initiatief om vanuit de kerk zelf een uur daarvoor, dus al vanaf 20:00 uur met een kleine groep een aantal bekende kerstliederen en psalmen te laten horen en dit uit te zenden via kerkdienstgemist.nl. We doen dat met het orgel, twee zangers en twee trompetten.  

Ook vanuit de kerk zal dan om 21:00 uur het ‘Ere zij God’ klinken. Woont u wat verder van Waarder, dan kunt u zich vanuit uw woning laten begeleiden door deze muziek.  In het programma willen we ook een klein aantal verzoeknummers opnemen. We nodigen u daarom uit om op 24 december vanaf 19:30 uw bekende psalm of kerstlied aan ons door te geven via WhatsApp (Dick Verburg tel nr 0639417999). Als het allemaal lukt spelen en zingen we dan ook een aantal verzoeknummers voor u. 


Bekijk programma



Terug


Bron: https://www.hervormdwaarder.nl/nieuws+en+overdenking/11728/Kerstliederen-en-psalmen-op-kerstavond-24-december.html