Pastorie klussers gezocht!

11 november 2020

Het is nog even onwerkelijk maar de pastorie staat leeg. Dat is een uitstekende gelegenheid om de pastorie aan de binnenzijde eens flink onder handen te nemen en een aantal dingen wat meer bij de tijd te brengen. In elk geval voor wat betreft de muur en vloerafwerkingen die niet afhankelijk zijn van de smaak van – naar we hopen – de volgende pastoriebewoners. Dit betekent dat de muren worden gestukadoord en er een en ander aan timmerwerk wordt opgeknapt. Ook kunnen veel plafonds en wanden al worden geschilderd. Daarnaast zal de tuin en het baarhuisje worden opgeknapt. U begrijpt het al, daarvoor kunnen we heel wat vrijwilligers gebruiken. Ook voor hand en spandiensten om deze werkzaamheden heen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via een webformulier. We willen graag van u weten wanneer u beschikbaar bent en welke soort klussen u het liefst doet. Alle vrijwilligers komen in één of meer WhatsApp groepen, afhankelijk van het type klus. Zo kunnen we elkaar makkelijk op de hoogte houden en kan iedereen die mogelijkheden heeft op een geschikt moment zijn of haar hulp aanbieden. Ook belangrijk om te weten: vanwege de corona richtlijnen zullen groepjes vrijwilligers die in éénzelfde shift werken klein gehouden worden. De bedoeling is dat de werkzaamheden vooral op vrijdagen en zaterdagen worden gepland. De eerste werkzaamheden gaan al op vrijdagen en zaterdagen starten vanaf vrijdag 27 november. Dus meldt u zich ruim tevoren alstublieft vast aan! We starten de klusdagen om 8:00 uur. Tussendoor lunchen we thuis.

U kunt zich opgeven door op onderstaande knop te drukken en dan een webformulier in te vullen.  Als u zich hebt opgegeven als vrijwilliger ontvangt u verder bericht via WhatsApp of per email. U kan dan per week beslissen of u kunt helpen.

Hartelijke groet,
De kerkrentmeestersTerug


Bron: https://www.hervormdwaarder.nl/nieuws+en+overdenking/11713/Pastorie-klussers-gezocht!.html